Rakennuspiirustusten tulostus ja skannaus

Oce plotwave 300 mustavalkotulostin ja  väriskanneri

Mistä rakennuspiirrokset paperille?

Kopiopalvelumme toimii aivan ydinkeskustassa ja saat kuvasi läheltä ja nopeasti. Tulosteiden leveys 279 - 914mm ja pituutta vaikka 3m  

                                                    lvipalvelu.rasanen@raknaamo.fi

Kopiointi

Ovatko rakennussuunnitelmasi tulostusta vaille valmiit? Laita työsi meille, niin hoidamme loput. Toimitamme Sinulle kaikki suunnittelussa ja rakentamisessa tarvitsemasi tulosteet ja kopiot, tarpeesi mukaan värillisenä tai mustavalkoisena.

Oletko omakotirakentaja? Tulostamme rakennuskohteesi viralliset lupakuvat ja toimitamme ne myös halutessasi suoraan rakennusvalvontaan.

 

Skannaus

Paperi ei kestä ikuisesti. Vanhetessaan se rapistuu ja tekee käsittelyn ja muutosten tekemisen vaikeaksi. Samoin sen säilyttäminen vie paljon tilaa eikä se ole aina saatavilla kun sitä tarvitaan.

Skannauspalvelumme huolehtii paperisi digitaaliseen muotoon, jolloin kuvien käsittely, siirto ja varastointi tulee vaivattomaksi. Skannatut piirustukset siirrämme sähköpostilla minne ikinä haluatkin. Halutessasi myös puhdistamme skannatun kuvan alkuperäisen kuvan tahroista tai muusta tarpeettomasta.