LVIA-suunnittelu

Nykyaikaista suunnittelua 

  • Olipa suunnitelmissasi liikuntahalli, teollisuuslaitos, omakotitalo tai oppilaitos, saneeraus, energiansäästö, uudiskohde tai laajennus on Suunnittelu Räsänen oikea osoite


Janne Räsänen on suunnitellut vaihtelevasti hyvin erilaisia kohteita liikuntahalleista juustoloihin ja kaikkea siltä väliltä. Referenssiluettelo kertoo, että monenlaista mahtunut viimeiseen kymmeneen vuoteen yksityisyrittäjänä ja paljon on tehty myös sitä ennen Vesinieminen oy:n palveluksessa vuosina 2001-2011. Pieni tai suuri kohde, kaikki ovat yhtä tarkoin harkittuja ja merkityksellisiä. 

Uusien energiatehokkaiden ratkaisujen löytäminen on myös suuren mielenkiinnon kohde. Asioita voi ja pitää ajatella 2020-luvun asukkaiden tarpeisiin. Ekologiset ratkaisut energiansäästökohteineen sekä asumismukavuuden maksimointiin suuntaavat suunnitelmat syntyvät Räsäsen työpöydällä. 

Erilaisina esimerkkeinä voidaan pitää Ojansuun päiväkodin mahdollisimman äänetöntä  ilmanvaihto muun toimivuuden ohella tai vastakohtana suurehkoa  Dinolift oy:n hitsaamoa. Teollisuustilojen laajennuksista esimerkkinä Pemamek oy:n laajennus. Omanlaisena projektina voi pitää myös ainutlaatuista Mouhijärven Herkkujuustolan suunnittelua tai historiallisen Tyrvään Pappilan ja Funkkistalon suunnittelutöitä. 

Kohteet voivat olla laidasta laitaan kaikkea, mutta yhtenevänä tekijänä on aina laadukkaasti asiakkaan tarpeen mukaan suunniteltu LVIA.